Terms & Conditions

Η SHIELDWOLF MINIATURES είναι μία εταιρία εγγεγραμμένη στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Ελλάδα.

Υπεύθυνος εταιρίας- Δρ. Άγγελος Μαργαρίτης

ΑΦΜ Εταιρίας- 066788461

ΔΟΥ Κορωπίου

Έδρα εταιρίας-

SHIELDWOLF MINIATURES

Καμάριζα 1, Μαρκόπουλο Μεσογαίας,

Αττική, Τ.Κ. 19003

ΕΛΛΑΔΑ

 


 

Όροι και προϋποθέσεις- πώληση του προϊόντος

Με την αγορά σας προϊόντων της Shieldwolf Miniatures, αποδέχεστε ότι-

 • Τα προϊόντα της Shieldwolf Miniatures δεν είναι παιχνίδια και είναι ακατάλληλα για παιδιά. - Τα προϊόντα της Shieldwolf Miniatures διατίθενται άβαφα και χρειάζονται κάποια επεξεργασία στη προετοιμασία των όπως λείανση στις γραμμές των καλουπιών κλπ. Επίσης χρειάζονται συναρμολόγηση- Προτείνουμε εντόνως τη χρήση μίας μάσκας για προστασία από τη σκόνη όταν χειρίζεστε τα προϊόντα μας, προς ελαχιστοποίηση της εισπνοής της σκόνης. Παρακαλώ όπως διαβάσατε το κείμενο Προληπτικά Μέτρα Ασφαλείας για επιπλέον πληροφορίες.
 • Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας εξασφαλίσουμε τη καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων μας, παρ’ όλ’ αυτά κάποια κομμάτια μπορεί κατά περίπτωση να περιέχουν ανώμαλες μικρές φυσαλίδες αέρα τις οποίες να μην είδαμε στον Έλεγχο Ποιότητας. Παρακαλώ να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.
 • Τα κομμάτια διατίθενται σύμφωνα με την απόδειξη/τιμολόγιο που δημιουργείται όταν τοποθετείτε μία παραγγελία, είναι υποχρέωση του πελάτη να ελέγξει τη παραγγελία προσεκτικά και να βεβαιωθεί πως έχει παραγγείλει τα επιθυμητά προϊόντα και τις ποσότητες των.
 • Τα προϊόντα της Shieldwolf Miniatures τα οποία αποστέλλονται εκτός ΕΕ θα συνοδεύονται από μία δήλωση για το τελωνείο. Προϊόντα που εισάγετε μπορεί να έχουν επιπλέον κόστη όπως τοπικοί φόροι πωλήσεων, για τους οποίους η Shieldwolf Miniatures δε φέρει καμιά ευθύνη.

Όταν πληρώνετε για τα προϊόντα σας, αναλαμβάνουμε να σας τα ταχυδρομήσουμε σύμφωνα με τις Πληροφορίες Αποστολής (Delivery Information), στη διεύθυνση που εσείς σημειώσατε. Είστε υπεύθυνοι για τα ορθά στοιχεία της διευθύνσεως και, όπου εφαρμόζεται, κάποιος να είναι παρών για τη παραλαβή του δέματος.

 • Κατ'όπιν ενημερώσεως του Πελάτη ότι η παραγγελία έχει αποσταλλεί, υπό καμμία συνθήκη δεν είμαστε υπεύθυνοι του τι συμβαίνει στη παραγγελία κατ'όπιν. Για μεγάλες παραγγελίες η Shieldwolf Miniatures θα προμηθεύει αριθμό ανιχνεύσεως (tracking number) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Πελάτη, ανεξαρτήτως από τη τοποθεσία του παγκοσμίως.

  Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τη παραγγελία σας και να σας επιστρέψουμε τις πληρωμές σας σε οποιοδήποτε χρόνο και για οποιαδήποτε αιτία.

   


   

  Νομικές Πληροφορίες

  Όλα σε αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένου και όχι μόνο των φωτογραφιών, γραφιστικά σχέδια, logo κ.ο.κ. είναι πνευματικά δικαιώματα της Shieldwolf Miniatures. Όλα τα δικαιώματα είναι καταχωρημένα.

  Δίνουμε την άδεια να χρησιμοποιηθούν μη-αλλοιωμένες φωτογραφίες/σχέδια από αυτή την ιστοσελίδα για προσωπική χρήση, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε αυτή την άδεια οποιαδήποτε χρονική στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

  Αλλοίωση περιεχομένου της Shieldwolf Miniatures, ή χρήση του για εμπορικούς λόγους οποιασδήποτε μορφής, είναι αυστηρά απαγορευμένο. Εάν δεν είστε σίγουρος εάν πρόκειται για επιτρεπτή χρήση του Shieldwolf Miniatures Copyright, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.

  Τα προϊόντα που πωλούνται σε αυτή την ιστοσελίδα, εκτός εάν σημειώνεται διαφορετικά στη περιγραφή των, είναι πνευματική ιδιοκτησία (copyright) της Shieldwolf Miniatures, και προστατεύονται από την Ελληνική και Παγκόσμια νομοθεσία, ενώ εκδικάζονται μόνο από τις ελληνικές δικαστικές αρχές. Αναπαραγωγή οποιουδήποτε τμήματος ή μινιατούρας/-ων της Shieldwolf Miniatures είναι παραβίαση αυτών των δικαιωμάτων και παράνομο.

   


   

  Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας

  Εάν συνεχίζετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, τότε συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους χρήσης, οι οποίοι μαζί με τη πολιτική περί προσωπικών δεδομένων σας υπαγορεύουν τη σχέση σας με αυτή την ιστοσελίδα. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος ή τμήμα αυτών των όρων, παρακαλείστε να σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας αυτής.

  Ο όρος 'Shieldwolf Miniatures' ή 'εμείς' ή 'μας' αναφέρεται στον ιδιοκτήτη αυτής της ιστοσελίδας του οποίου η έδρα έχει δηλωθεί ως Καμάριζα 1, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Τ.Κ. 19003, Ελλάδα. Ο όρος 'εσύ' ή ‘εσείς’ αναφέρεται στο χρήστη ή θεατή της ιστοσελίδας μας.

  Η χρήση της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

  • Το περιεχόμενο των σελίδων αυτής της ιστοσελίδας είναι για τη δική σας γενική πληροφόρηση και χρήση μόνο. Διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής άνευ προειδοποίησης για τον οποιοδήποτε λόγο και οποιαδήποτε ώρα.
  • Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιήσει cookies χωρίς ενημέρωση για να επιβλέψει προτιμήσεις περιηγήσεως.
  • Ούτε εμείς ούτε τρίτα πρόσωπα εγγυώμεθα την ακρίβεια, χρονοδιάγραμμα, απόδοση, ολοκλήρωση ή καταλληλότητα της πληροφορίας ή υλικών που βρίσκονται ή προσφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι τέτοιες πληροφορίες και υλικά μπορεί να περιέχουν ατέλειες ή λάθη και αποκλείουμε κατηγορηματικά ευθύνες για όποιο τέτοιο γεγονός στο μέγιστο όριο που μας επιτρέπει ο νόμος.
  • Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού αυτής της ιστοσελίδας είναι αποκλειστικά με δικιά σας ευθύνη για την οποία εμείς δε φέρουμε καμία υπευθυνότητα. Θα είναι στη δικιά σας αποκλειστική ευθύνη να σιγουρευτείτε πως οποιοδήποτε υλικό, υπηρεσία ή πληροφορία διαθέσιμη σε αυτή την ιστοσελίδα ανταποκρίνεται στα δικά σας συγκεκριμένα κριτήρια.
  • Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει υλικό που είτε ανήκει είτε έχει παραχωρηθεί σε εμάς. Αυτό το υλικό περιέχει, μα δεν αποκλείει, σχεδιασμό, layout, μορφή, όψη, και γραφικά. Η αναπαραγωγή απαγορεύεται αυστηρά παρά μόνο κατόπιν συμμόρφωσης με τα πνευματικά δικαιώματα και έχοντας γραπτή από εμάς και μόνο άδεια, η οποία δε θα συγκρούεται με τους πάνω όρους χρήσης.
  • Όλα τα σήματα κατατεθέν (trade marks) που αναπαράγονται σε αυτή την ιστοσελίδα και που δεν αποτελούν ιδιοκτησία ή είναι παραχωρημένα σε εμάς, θα είναι αναλόγως σημειωμένα. Δε σκοπεύουμε για κανένα λόγο και σε καμιά περίπτωση την οποιαδήποτε πρόκληση προς τα νομικά δικαιώματα τους.
  • Από καιρό σε καιρό αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) από άλλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι προς διάθεση σας για τη παροχή πρόσθετων πληροφοριών. Δεν σημαίνει ότι εγκρίνουμε τις ιστοσελίδες/-α. Δε φέρουμε καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων από τους διαθέσιμους συνδέσμους.
  • Η χρήση σας αυτής της ιστοσελίδας (Shieldwolf Miniatures) και όποια πιθανή διαφωνία προκύψει υπόκειται στην Ελληνική Νομοθεσία και επιλύεται από τις ελληνικές δικαστικές αρχές.

   


   

  Τίποτα σε αυτό το έγγραφο δεν επηρεάζει τα θεσπισμένα δικαιώματα σας. Οποιαδήποτε συναλλαγή με την Shieldwolf Miniatures προστατεύεται από τους νόμους της Ελλάδας.

Φόρτωση ...