Races

 

Captain of the Guard with 3-barrel gun & sword by Shieldwolf Miniatures

Captain of the Guard

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): KoT-03 / 52060000203

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 9.20  

8.50

Κερδίζετε : 0.70 (8%)
-8%

Description

Captain of the Guard (Kingdom of Talliareum)

This product consists of one Human Captain of the Guard miniature made of fine quality polyurethane resin. The product includes two different head versions to choose from, along with supplementary accessories for further customization. A plastic 20mmx20mm base is included with this product.

This product comes supplied unpainted and requires assembly (glue&paint not included). Pictures are for demonstration purposes only.

 

 

Captain of the Guard (Kingdom of Talliareum)

 

-"Πάρε τους άντρες από τη πίσω πόρτα και τρέχτε! Τρέχτε σου λέω!" φώναξε στον υπαξιωματικό του.

-"Δε μπορούμε να αφήσουμε το Πύργο να πέσει Λοχαγέ!" απάντησε ο πληγωμένος άντρας, "είναι το μόνο πράγμα που στέκεται ανάμεσα σε αυτούς και τη Πόλη!"

Ο Λοχαγός τράβηξε αστραπιαία το πιστόλι του προς τον υπαξιωματικό ενώ ταυτόχρονα είχε το σπαθί του τραβηγμένο ενάντια στους υπόλοιπους άντρες του. Το καλό του μά,τι έλαμπε και δε θα επέτρπε την εξουσία του να αμφισβητηθεί. "Θα πάρεις αυτούς τους καλούς άντρες μαζί σου και θα φροντίσεις να φύγουν από το Πύργο Υπαξιωματικέ. Και θα το κάνεις και γρήγορα διότι έχω φαγούρα στα δάχτυλα μου όταν κρατάω για πολύ ώρα τη σκανδάλη στο όπλο μου."

Και το λοιπόν ο Υπαξιωματικός απρόθυμα πήρε τους εναπομείναντες άντρες του γνωρίζοντας ότι ο Πύργος θα πέσει και πως τα Όρκς θα είχαν ελεύθερο πέρασμα στη Πόλη από πίσω τους. Το στενό φαράγγι οδηγούσε σε αυτή την οχύρωση, ένα εύκολα αμυνόμενο σημείο και κατ'επέκταση με μία πολή μικρή Φρουρά. Μα τα Όρκς ήταν εκατοντάδες και αναπόφευκτα κατάφεραν να διαπεράσουν και να στριμώξουν την ανθρώπινη Φρουρά. 

Ο Λοχαφός κάθισε πάνω σε μία στοίβα από βαρέλια στη γωνία και άναψε τη πίπα του, όσο τα Όρκς από την άλλη πλευρά της πόρτας τη κοπανούσαν να τη ρίξουν χάμω. Χτύπημα με το χτύπημα, η βαριά ξύλινη πόρτα έπεσε και τα Όρκς χύμηξαν μέσα. Προς έκπληξη τους αντί να συναντήσουν μία τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια άμυνας είδαν παρά έναν μόνο άντρα να κάθεται χαμογελαστός ήρεμα πάνω σε μία στοίβα από βαρέλια μπύρας, κρατώντας μία πίπα στο δεξί του χέρι και ένα πιστόλι στο αριστερό. Ο αρχηγός των Όρκς πήγε μπροστά και χαμογέλασε στο μικρό ανθρωπάκι, περικυκλωμένο από τους πολεμιστές του. "Λοιπόν, αποφάσισες να πεθάνεις εδώ παρά να τρέξεις για τη ζωή σου όπως οι υπόλοιποι, έ; Έπρεπε να ξέρεις ότι αυτός ο Πύργος θα έπεφτε εάν του επιτιθέμεσταν! Δε θα χαμογελάς για πολύ ακόμη, αυτό στο υπόσχομαι!"

Ο Λοχαγός του χαμογέλασε πίσω. "Βασικά το ήξερα, αλλά ακόμη και να  είχα τρέξει μακρυά θα με πιάνατε αργά ή γρήγορα. Δεν έχουμε άλογα και το μεγαλύτερο μου λάθος ήταν που δέχτηκα αυτή τη θέση. Όπως και το δικό σου λάθος επίσης."

-"Τι εννοείς και το δικό μου;" γαύγισε πίσω το τεράστιο Όρκ.

-"Ε, δε βλέπεις αυτά τα βαρέλια μπύρας;" τονρώτησε ατάραχος ο Λοχαγός, δείχνοντας με το 3κανο πιστόλι του γύρω του.

-"Ναιιι...;", απάντησε το Όρκ χωρίς να είναι σίγουρος τι είχε στο μυαλό του ο Άνθρωπος."Θα τα πάρουμε πιθανότατα μαζί μας μόλις κλωτσήσω το κουφάρι σου έξω από αυτό το Πύργο!"

-"Αυτό θα ήταν ένα σπουδαίο σχέδιο, μόνο που... Αυτά δεν έχουν μπύρα!" Και λέγοντας αυτό έσπασε το βαρέλι στο οποίο καθότανε και μαύρη σκόνη χύθηκε έξω. "Ούτε εσύ θα χαμογελάς για πολύ," είπε στο Όρκ και γύρισε το πιστόλι του προς το βαρέλι. Κάποια από τα Όρκς γύρω του πάγωσαν, άλλα τράπηκαν σε φυγή ενώ κάποια έτρεξαν μάταια να του πάρουν το πυροβόλο όπλο.  Λίγο πριν την έκρηξη τον άκουσαν να φωνάζει "Αυτό στο υπόσχομαι πίσω!"


Ιστορίες από τη Πόλη της Πραμέντες.

Φόρτωση ...